21.3.2014

Mainoskatko

Kiinnostaisiko viikonloppuna kenties elokuva? Harmittavatko Finnkinon hinnat & valikoima? Olisiko hauska myös ehkä syödä ulkona? 

Minulla on ehdotus. 


Ensimmäistä kertaa järjestettävä Fonto Movie Weekend esittää kuuden euron lippuhintaan mm. David O. Russelin mainion  I ❤ Huckabees -leffan lauantaina klo 14.00. Se ihan sekopäinen ja todella hauska, ja minun ette usein kuule sanovan näin (jostain syystä useat tuttuni ovat sitä mieltä että huumorintajuni on jotenkin rajoittunut). Mutta jos hauska ei ole sinun juttusi, niin on siellä viikonlopun aikana muitakin elokuvia. Tapahtumapaikkana toimii Kino-K13. Se on vanhaan tiilimakasiiniin rakennettu, uusimmalla esitystekniikalla varustettu 150-paikkainen elokuvateatteri Katajanokalla Helsingissä.

Mutta mikä parasta ja keskeisintä, minä ja Arla vastataan tapahtuman ruokapuolesta. Olemme paikalla lauantaina ja sunnuntaina puoli kahdesta eteenpäin aina viimeisen elokuvan alkuun saakka. Vähän ravintolapäivän hengessä  (eli halpaan hintaan ja rennolla meiningillä) tarjoamme maailman parasta minttulinssikeittoa ja tuoreita sämpylöitä hummuksen kera, mehevää porkkanakakkua, suklaista banaanileipää,  ja reilua kahvia & laadukasta teetä. Ehkä jotain muutakin jos keksitään ja aikaa riittää.

Skattalle pääsee helposti nelosen ratikalla, ja tuo makasiinirakennus on heti Wanhasta Satamasta seuraava rantaan päin. Nähdään! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti