2.1.2013

Herkullinen matka

Hyvää uutta vuotta! Ruokavuosi 2012 oli hieno, ja tästä nykyisesta tulee varmasti vieläkin parempi. Päästäkseni heti oikeaan moodiin käytin vuoden ensimmäisen päivän, eli eilisen, lähinnä makoiluun ja erittäin herkullisen tv-sarjan katseluun. Kyseessä oli BBC:n minisarja nimeltä The Trip, jossa koomikot Steve Coogan ja Rod Bryan kiertelevät Pohjois-Englannin ravintoloita kuvitteellista lehtiartikkelia varten. Herrat esittävät ns. fiktiivisiä versioita itsestään, kuten he tekivät jo elokuvassa Tristram Shandy: A Cock and Bull Story.

Käytännössä koko kuuden jakson sarja koostuu siitä, että miekkoset juttelevat, syövät, siirtyvät seuraavaan ravintolaan, imitoivat ja pilkkaavat toisiaan sekä muita näyttelijöitä, syövät, säälivät itseään, syövät, soittelevat vaimolle, juovat, hurmaavat muita naisia, ja syövät taas. Mahtava ohjelma!

Ruoka-annokset olivat toinen toistaan maukkaamman näköisiä, ja ruudussa seurattiin myös niiden valmistumista keittiöissä. Suosittelen siis! Sarja löytyy ainakin Netflixistä (suomeksi nimellä Matkalla). Pohjois-Englannin maisemat, ravintolat ja majatalot näyttivät myös niin hurmaavilta että teki heti mieli lähteä samalle reitille.

The Trip sai mm. BAFTA -palkinnon vuoden 2011 parhaana tv-komediana.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti